{ Life Is An Unexpected Journey }

Dear Allah SWT, please always give me the strength to go through the difficulty YOU put me in.

For the people who always been by my side. THANK YOU

I will always cherish the moment that has been given to me.

Sometimes when you realize there is no one by your side, you know it’s time to learn how to face things alone and never gave up.

They who believe in me, are like the diamonds that are so precious and priceless in my life.

Life are sometimes sucks, but i still have to face those suckers and bitches if i wanna survive in this wicked world.


( D R E A M C A T C H E R )











Shooting Stars.
"Luck is like a gamble"
M I S S Y

Growing up into adulthood by days. 19 to be 20. Maybe becoming a miss chef in the future. No need to follow, just read about my boring so called life.


F O O T S T E P S







Bla Bla Bla. . .



Skin 100% By Yeza리키 . Header from Kaori_Chan and icon from here . Favicon are from xiolu .

s3gmeN~ My Best K-Drama by Aziera
Sunday, 10 February 2013 | 12:14 | 12 comments


hi semua!!!!~~ assalammualaikum kepada para pembaca muslim~~
hihihi..hari ni, aku join satu segmen yang di buat oleh miss Az!era kitew...hihi..
well, taknak banyak berceloteh kat sini. . so, i've decided to join this segmen lepas baca syarat2 nye..

hmm..camna nak buat ekk?? ha, nak cita la skit kat korang sal k-DRAMA ni!!~ yg paling eden minat ~PLAYFUL KISS~ 


*masa tengok mula2 cam tak padan jew..aku lebih elok disebelah dia [haish!~ perasan nye XD]*

hihi...well, kawan aku penah kata kat aku "filzah! ag ni pelik rr..cerita yang menGEDIX cam tu la ag nak minat kan =_= eeeeeeeeeeee!~ geli aku! kiss2 segala la! huh, taw la ag suka kan??" [kawan aku tu seorang kpoppers jugak =.= tapi sampai hati dia cam tu kat aku kan :'o ]
sampai hati sangat2 kan!! dia cakap cam tu kat aku, kawan dia pulak tu..!! gilew ke aku suka agenda kissing2 tu~~ buang tebiat le kawan aku tu...
well, sebab2 aku sukakan cerita ni is, jalan cerita dia!! haha...lakonan yang hebat dari Kim Hyun Joong dan Jung So-Min...lakonan diorg boleh tahan mantapnya!!~~


hihi..for real la!! korang kalau ada yang dah tengok..mesti korang faham maksud aku..^^ dalam cerita ni, Jung So-Min yang melakonkan watak sebagai Oh Ha-Ni,yang tersangat2 sukakan Baek Seung-Jo [Kim Hyun Joong] sampai sanggup melakukan apa sahaja untuk menarik perhatian Baek Seung-Jo dan ingin membuatkan Baek Seung-Jo jatuh hati pada dia...perbezaan antara Oh Ha-Ni dan Baek Seung-Jo ialah kebijaksanaan mereka jew..hihi..Baek Seung-Jo ialah pelajar cemerlangdan yang terpintar semasa di sekolah menengah. . . .

manakala Oh Ha-ni pulak, gadis yang................ ntah la nak cakap camna..hihi..




sebab sukakan Baek Seung-Jo, Oh Ha-Ni sanggup berusaha untuk bersama dengan Baek Seung-Jo...sampai lah masuk universiti pun Oh Ha-Ni masih sukakan Baek Seung-Jo...sampailah mereka mendapat kata putus dari ibu bapa masing untuk dikhawinkan..

haha...usaha seorang gadis untuk menambat hati lelaki yang dicintainya...perhh!!~~ suka...ada lawak2 semua pun ada!!
hmm..kalau korang tak tengok lagi memang rugi!!!~~~ 
so, setakat ni je la aku cita..kang aku cita sampai bertrillion perkataan just untuk menggambarkan cerita kat korang, korang tak TERBACA entri ni..hihi...so, i'm done!!~





Newer Post
Older Post