If I Had Wings
Home About Twitter Insta Follow Dash

owner



FootSteps

" Some people would admit themselves as Princess , but me? Hell no! I'M THE QUEEN


Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah. Re-edited by Filzah

s3gmeN~ My Best K-Drama by Aziera
Sunday, 10 February 2013 • 12:14 • 12 comments





hi semua!!!!~~ assalammualaikum kepada para pembaca muslim~~
hihihi..hari ni, aku join satu segmen yang di buat oleh miss Az!era kitew...hihi..
well, taknak banyak berceloteh kat sini. . so, i've decided to join this segmen lepas baca syarat2 nye..

hmm..camna nak buat ekk?? ha, nak cita la skit kat korang sal k-DRAMA ni!!~ yg paling eden minat ~PLAYFUL KISS~ 


*masa tengok mula2 cam tak padan jew..aku lebih elok disebelah dia [haish!~ perasan nye XD]*

hihi...well, kawan aku penah kata kat aku "filzah! ag ni pelik rr..cerita yang menGEDIX cam tu la ag nak minat kan =_= eeeeeeeeeeee!~ geli aku! kiss2 segala la! huh, taw la ag suka kan??" [kawan aku tu seorang kpoppers jugak =.= tapi sampai hati dia cam tu kat aku kan :'o ]
sampai hati sangat2 kan!! dia cakap cam tu kat aku, kawan dia pulak tu..!! gilew ke aku suka agenda kissing2 tu~~ buang tebiat le kawan aku tu...
well, sebab2 aku sukakan cerita ni is, jalan cerita dia!! haha...lakonan yang hebat dari Kim Hyun Joong dan Jung So-Min...lakonan diorg boleh tahan mantapnya!!~~


hihi..for real la!! korang kalau ada yang dah tengok..mesti korang faham maksud aku..^^ dalam cerita ni, Jung So-Min yang melakonkan watak sebagai Oh Ha-Ni,yang tersangat2 sukakan Baek Seung-Jo [Kim Hyun Joong] sampai sanggup melakukan apa sahaja untuk menarik perhatian Baek Seung-Jo dan ingin membuatkan Baek Seung-Jo jatuh hati pada dia...perbezaan antara Oh Ha-Ni dan Baek Seung-Jo ialah kebijaksanaan mereka jew..hihi..Baek Seung-Jo ialah pelajar cemerlangdan yang terpintar semasa di sekolah menengah. . . .

manakala Oh Ha-ni pulak, gadis yang................ ntah la nak cakap camna..hihi..




sebab sukakan Baek Seung-Jo, Oh Ha-Ni sanggup berusaha untuk bersama dengan Baek Seung-Jo...sampai lah masuk universiti pun Oh Ha-Ni masih sukakan Baek Seung-Jo...sampailah mereka mendapat kata putus dari ibu bapa masing untuk dikhawinkan..

haha...usaha seorang gadis untuk menambat hati lelaki yang dicintainya...perhh!!~~ suka...ada lawak2 semua pun ada!!
hmm..kalau korang tak tengok lagi memang rugi!!!~~~ 
so, setakat ni je la aku cita..kang aku cita sampai bertrillion perkataan just untuk menggambarkan cerita kat korang, korang tak TERBACA entri ni..hihi...so, i'm done!!~





12 Comments:

Blogger ARI SHAWOL said...

Hi. Dari segmen ang sama.

http://realarishawol.blogspot.com/2013/02/segmen-my-best-k-drama-by-aziera.html

10 February 2013 at 13:00  
Blogger ARI SHAWOL said...

*yang

10 February 2013 at 13:00  
Blogger Kang Tae Hee said...

citer nih mmg super best!
Join gak segmen nih~
http://cikkabom.blogspot.com/2013/02/segmen-my-best-k-drama-by-aziera.html

11 February 2013 at 08:05  
Blogger this is how life's go everyday said...

haha...memang!!~ cita yang korang suka pun memang the best ^^

11 February 2013 at 09:21  
Blogger NEKOARUMI said...

Blogwalking back:D
Oh Hani haha dia comel.. muka dia macam kawan saya c: Tapi kesian kat Bong Joon Gu~ Oh Hani tolak cinta dia ;~; drama ni memang lawak. Suka babak Hani dengan adik Seung jo.

11 February 2013 at 09:52  
Blogger shahrayyan said...

Awakk..!! thanks tau sudi join saya punye segmen.!! suke2x.. :) saya pon suka tengok citer ni memang terbaik la.. paling best babak diorang dapat award..boleh pulak oh ha ni berangan.. XD ..

11 February 2013 at 20:56  
Blogger Yun Syazwani said...

dari segment yang same..huhu..cerite playfull kiss ny super cute..

http://yunsyazwani.blogspot.com/2013/02/my-best-k-drama-by-aziera.html

do read..

12 February 2013 at 20:45  
Blogger shahrayyan said...

dah update senarai peserta...bole la bw.. :)

http://dearmonyetsayang.blogspot.com/2012/11/4-u-guys.html

21 February 2013 at 16:29  
Blogger Nor Aznida said...

hehe..nida tgok drama ni mase kt 8tv...rasanya ending xtgok... rugi...!

jom tengok feveret drama kpop yg nida suka...?

http://nidajiwakosong.blogspot.com/2013/02/my-best-k-drama-by-aziera.html

24 February 2013 at 23:59  
Blogger Ween said...

jenjalan sini dari segmen yang sama. jom lawat ween pulak :D

http://weeweennie-story-of-life.blogspot.com/2013/02/segmen-my-best-k-drama-by-aziera.html

27 February 2013 at 18:37  
Blogger eCha said...

kim hyun jong kann name dye.. ??hensemm..

http://belogsaye-echa.blogspot.com/2013/02/segmen-my-best-k-drama-by-aziera.html

27 February 2013 at 20:10  
Blogger Nur Atiqah said...

dari segmen sama :) jemput terjah ika nye blog yea :)

http://theonlyatiqah.blogspot.com/2013/02/segmen-my-best-k-drama-by-aziera.html

28 February 2013 at 12:24  

Post a Comment


|