If I Had Wings
Home About Twitter Insta Follow Dash

owner



FootSteps

" Some people would admit themselves as Princess , but me? Hell no! I'M THE QUEEN


Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah. Re-edited by Filzah

Freebies~ Header tak transparent 2#
Wednesday, 20 February 2013 • 19:57 • 0 comments




hi semua!!!! assalammualaikum~ apo khabar!! hihi...korang sihat?? bagus la ^.^ aku?? aku pun sihat, tapi dalam kesakitan!!!! arhh!!!!~~ sakit habis sendi2 semuanya..hmm, korang nak tahu tak sebab apa?? 
ini semua disebabkan oleh MERENTAS DESA!!! huhuhu:'( hah?? kenapa aku masuk?? sebab SEMUA WAJIB MASUK =_= what the hack rr kan!! ish2...sedih  benor weyh!! FOR REAL ni aku cakap x_x habis urat2 nak keras je rasanya...
ok2!! stop this silly moment between us kk..hihihi..
hari ini, nak bagi korang freebies yang tak seberapa yang aku buat lagi!!! hihi..sori la., ingat nak buat header yg transparent tapi nak download photoshop lambat benor!!!!~~
so here's the header!! hope you like it :D
ambil linknya di bawah kk^^





http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/539348_350253568425082_1026993894_n.jpg





http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/13185_350253621758410_336541440_n.jpg



http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/69620_350252808425158_192871329_n.jpg




http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/538272_350252798425159_1858336989_n.jpg




http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/480889_350253035091802_684083574_n.jpg


ok!!! thats all for now yang aku nak kasi korang!!~~~ hope korang suka la ok..kalau nak comment ye!~~ dan aku bukannya batak sangat nakkan creadit but PLEASE, jgn pernah mengaku benda yang korang tak buat tu hasil korang kk..^^

~sekian~





0 Comments:

Post a Comment


|