{ Life Is An Unexpected Journey }

Dear Allah SWT, please always give me the strength to go through the difficulty YOU put me in.

For the people who always been by my side. THANK YOU

I will always cherish the moment that has been given to me.

Sometimes when you realize there is no one by your side, you know it’s time to learn how to face things alone and never gave up.

They who believe in me, are like the diamonds that are so precious and priceless in my life.

Life are sometimes sucks, but i still have to face those suckers and bitches if i wanna survive in this wicked world.


( D R E A M C A T C H E R )











Shooting Stars.
"Luck is like a gamble"
M I S S Y

Growing up into adulthood by days. 19 to be 20. Maybe becoming a miss chef in the future. No need to follow, just read about my boring so called life.


F O O T S T E P S







Bla Bla Bla. . .



Skin 100% By Yeza리키 . Header from Kaori_Chan and icon from here . Favicon are from xiolu .

tinggi adalah satu ISU!!!
Monday, 14 January 2013 | 20:17 | 0 comments


hi all!! assalammualaikum kepada pembaca yang muslim ^^ annyeong!!!! ^.~ haha...ok2,, stop la dengan hello2 berbagai bahasa ni ok?? :D good...so, we meet again, here. . .at my own blog...thats is your reading now...hahaha ^^ ok2, tahu la korang faham maksud aku kan2...korang semua CLEVER melver XD merapu jew pandai aku ni kan2?? >:| haish2.., sangat2 aku...hahahahaha...
ok, hari ni, sebenarnya. .  aku nak cerita+ kongsi2 ngn korang tentang 1 isu yg sangat membuatkan aku berasa TERSANGAT TERGUGAT!!! mashaallah!!! gilez kau, kalau aku tak berasa tergugat lansung!! hello!! weyh2, nak tahu tak, aku ni...rendah jew XD hahaha


ok2!!! ibarat gambar yg kat atas ny jew la yg aku boleh bagy kat korang XD haish...lelaki sekarang ni semuanya tinggi2 belaka!!!! huish!!! susah nak tandingi mereka ooo...semua kawan/budak2 lelaki kat sekolah aku kan, semua nya tinggi2...tapi x tinggi la sangat,... =,=
haha..bila berdiri sebelah diorang la...tergugat bebenor eden rasa oo!!!!
huh, ketinggian diorang dengan kependekan aku sangat2 terserlah!!!
huhuhu...hmph, tu belum sampai umur 20 lagi!!! hahaha..kalau sampai umur 20, [yes!!! alhamdulillah!!! dah tak tinggi org lelaki!! XD] =______________= tidak hingin aku tahu berapa ketinggian mereka...

gambar anime ny pun dah terserlah yg orang perempuan ny memang pendek.. >________<
=,= no!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

but, untuk orang2 yang pendek2 ni, ketinggian memang isu pun...hmm^^ alahai.. nak bagi tinggi senang jew!!!!~~


CARA NAK JADI TINGGI:~
  1. makan calciYUM bebanyak!! haha..insyaallah tinggi [kowt XD] ada pelbagai perisa lagi oo. . .



2. bergayut dengan monkey bar!!! [ha!!! cam budak tu, insyallah tinggi lagi kering XD]



3. makan bebanyak sayur-sayuran dan buah-buahan!!!

that is 3 tips from me on how to be tall!!!
ngahahaha...ok2,,..ntah apa tips dari aku tu, real or tak...xpernah la observe secara terperinci ^.~
ok!! now, nak bagy link on how to graw taller!! so, from that web. . .korang baca la ok...and korang akan tahu la camna cara2 untuk menjadi seorang yg TINGGI..^^
ada dua web that I search at google.., jadiii. . .org usha2 lah okey??!! ^^

here the two links on 'how to grow taller':~
http://www.wikihow.com/Grow-Taller
&
http://www.squidoo.com/how-to-be-tall

ok!!! done!!! hmm, i think i'm done writing for now la..^^ jadi, korang datanglah melawat lagi blog aku!! and have an update of my life again, in next entry!!
but, kalau korang nak update info pasal hari2 yang aku lalui, korang boleh search fb aku,
that is http://www.facebook.com/sitifilzah11
or my tweet!!
https://twitter.com/filzah_97

hm!! so, that all for now!! see you guys again at the next entry soon!!~~

~s.e.k.i.a.n~


Newer Post
Older Post