{ Life Is An Unexpected Journey }

Dear Allah SWT, please always give me the strength to go through the difficulty YOU put me in.

For the people who always been by my side. THANK YOU

I will always cherish the moment that has been given to me.

Sometimes when you realize there is no one by your side, you know it’s time to learn how to face things alone and never gave up.

They who believe in me, are like the diamonds that are so precious and priceless in my life.

Life are sometimes sucks, but i still have to face those suckers and bitches if i wanna survive in this wicked world.


( D R E A M C A T C H E R )











Shooting Stars.
"Luck is like a gamble"
M I S S Y

Growing up into adulthood by days. 19 to be 20. Maybe becoming a miss chef in the future. No need to follow, just read about my boring so called life.


F O O T S T E P S







Bla Bla Bla. . .



Skin 100% By Yeza리키 . Header from Kaori_Chan and icon from here . Favicon are from xiolu .

tak salahkah kalau berangan dan ada angan-angan??
Saturday, 8 December 2012 | 22:29 | 0 comments
hi korang semua!!! watsap brader2 and sister2 sekalian!! haha...what a great night over here ^^v
haha....well, hari ny a bit slow for me..what do u guess. . .of course la slow bhai!! bosan gak kowt...aloha!! huh, BUT. .
.
.
.
.
.
my day went well, cause of a person....korang faham x ny!!! XD
hoho...well, hari aku hari ny elok disebabkan seseorg...hmm. . .^^ what do u think hah?? of course la...because bias+komik baru+romantic love stories!! arhh!!! love??? why is love always so beautiful!!! why?? arhh....
ok!! dah2!! cukup2 la dengan bebelan aku yg x henti2 ny ok?? hoho...tapi aku heran rr, =____________________= nak tahu kenapa?? heran sebab hari ny kan, aku banyak nampak org yg bercinta....something like that la...dalam komik aku beli pun sama rr..,mula2 friend dulu. . .tapi lama skit, dah ada perasaan sayang menyayangi la....dalam perasaan tu, [ny x bagy tahu satu sama lain lagi yg diorg sama2 jatuh cinta terhadap masing2] dah tunjukkan perasaan tu, siap protect2 then, cemburu la...ish3!! what a mess...but, in the mess lah kan. . . .there is a sweetness in it...well, they looking prefect together. . .loving each other+sweet happy ending+bermanja2+cemburu [well, benda yg selalu org bercinta buat kan?? haha..]
_________________________________________________________________________________

ok!!!! that is enough!! huh, banyak sgt pulak benda yg dah lari dari tajukkan??? hmm...nak buat camna la kan??? ^^ haha..
ok!! sekarang marilah kita bersama2 ke tajuk yg sebeBENARNYA aku nak cakap hari ny...[huh, penat menaip la pulak...x sampai 1 perenggan lagi pun dah penat menuliskan?? XD]

*sja post gambar ny!! XD

ha!! tajuk hari ny ialah salahkah kalau berangan dan ada angan2????
well, tajuk ny sgt popular dalam hidup aku...hahaha....lucu lah sgt kan!! ^^

hmphh, korang pernah berangan??? ada angan2???
well, for me. . .AKU SELALU BERANGAN DAN SENTIASA UPDATE ANGAN-ANGAN AKU!!
haha...normal things la kan???
hmm...kadang2 benda yg x masuk di akal pun aku berangan kan...hmph...mana la nak taw kan. . .boleh jadi kenyataan ke tak, betul idaknye yew..
meh la...nak kongsikan skit angan2 eden yew...panjang taw senarai angan2 tu, harap korang masih sudi lew membaca yew?? ^^

SENARAI ANGAN-ANGAN AKU:~

_!_ mencintai+dicintai orang yg aku suka/berkongsi hidup bersama
_!_ menjadi seorang yg dikenali [ciri2 org baik la]
_!_ seorang yg bekerjaya
_!_ menjadi seorang ibu mithali [mashaallah!! kecik2 dah pandai fikirkan semua ny kan!! XD]
_!_ anak solehah untuk mak ngn ayah eden ^^v
_!_melancong keseluruh pelusuk dunia [ok, yg tu kena pertimbangkan lain ok =.=]
_!_ mengerjakan haji bersama org tersayang
_!_ menjalani kehidupan seorg puteri selama sehari [nampak sgt susah nak jadi kenyataan..]
_!_ memiliki kereta mewah
_!_ ada kapal terbang persendirian sendiri [ewah! melebih gilew aku ny!]
_!_menjadi salah seorg jutawan yg dikenali
_!_ menjadi seorg perempuan yg feminin+comel+ayu+muslimah+baik+sopan [nampak sgt over dos nak jadi perempuan melayu terakhir XD]
_!_ bercinta dengan bias sendiri XD [owhmygucci!! nampak sgt pentingkan diri sendiri kan yo'all]
_!_ cantik bergaya cam ulzzung korea... XD [desprate dah tu=________________=]
_!_ menghambakan manusia2 ego+x mengenang budi+sombong+angkuh+berlagak+perasan! [sori ok korang2 semua...ada dendam yg belum terbalas...but, i'll forget about it ^^v]

*well, keterlaluan sangatkan aku ny...owhmyguli betul XD
over sgt2 u all!!

hoho...i think takat ny dulu la...tahu sebab pa??? opkos la sebab,i've done writing here!! sambung tajuk lain la nanti ok!!!tata all!!! good by!!! love you all!!! syg u guys!! aku cinta sama aku!!! haha XD
jaga diri korang ok?? anything, leave a message dekat cbox aku jew ook?? ^^


Newer Post
Older Post