{ Life Is An Unexpected Journey }

Dear Allah SWT, please always give me the strength to go through the difficulty YOU put me in.

For the people who always been by my side. THANK YOU

I will always cherish the moment that has been given to me.

Sometimes when you realize there is no one by your side, you know it’s time to learn how to face things alone and never gave up.

They who believe in me, are like the diamonds that are so precious and priceless in my life.

Life are sometimes sucks, but i still have to face those suckers and bitches if i wanna survive in this wicked world.


( D R E A M C A T C H E R )











Shooting Stars.
"Luck is like a gamble"
M I S S Y

Growing up into adulthood by days. 19 to be 20. Maybe becoming a miss chef in the future. No need to follow, just read about my boring so called life.


F O O T S T E P S







Bla Bla Bla. . .



Skin 100% By Yeza리키 . Header from Kaori_Chan and icon from here . Favicon are from xiolu .

all country around the world is BEAUTIFUL in its own way..
Thursday, 27 December 2012 | 17:53 | 0 comments
hi all^^ ok2...aku tahu la...aku cakap yg aku malas nak update entri kan??yup...well, memang malas pun..but dah bosan tahap GILA =,= so, blog sajalah cara untuk menghilangkan bosan tahap gila ny...well,..sebenarnya aku nak sharing2 sikit dengan korang semua...hihi ^^ alahai, pasal all the country in this lucky earth la!! ^^ hmm, for me la kan?? every country mesti ada keunikannya sendiri kan??haha....like my country, aku x rasa ada keunikan pun XD haha....yela...apa x rasanya..15 tahun still kat MALAYSIA gak...bosan rr...hmph, mak ngn ayah aku dah pun pergi tengok negara orang...aku masih kat negara sendiri...haish!! x dew kemajuan la doe~~


korang nak tahu x. . ., mak aku dulu masa dia x mengahwini ayh aku lagi kan...^^ dia penah pergi U.S kowt...!! best tengok gambar2 dia masa kat U.S....ayah aku pun pernah pergi...tapi bukan U.S la...haha..^^ ayah aku pergi dekat sikit..hihi...just Indonesia...well, althought dekat jew..., STILL!! dah pernah keluar dari malaysia ny..=______________________= dua2 pernah naik flight...but me?!! hmm...xdew REZEKI lagi la tu kan?? >__________________________________< sodeh [sedih] but dont worry...i will!! [someday la XD] naik plain fly to someplace that is beautiful enough to make me speechless...wow!! best tu kan2??^^

sebenarnya..., nak sharing2 sikit ngn korang...hihi...korang pun mesti nak datang melawat tempat orang kan?? [melawat negara orang] well, tempat yang aku nak melawat sgt2 is kinda list XD hoho...
siapa xbuat list kan, kalau tempat tu buat dia teruja walaupun hanya membaca pasal tempat tu, or. . .tengok tempat tu ke kan??!!

haha...ok2...meh2, nak share sikit list tempat2 yang aku nak pergi ok!! ~~

~SENARAI TEMPAT2 YANG INGIN AKU KUNJUNGI SUATU HARI NANTI~

-NEW ZEALAND [if you guys wanna know more about more, pergi jew ke http://en.wikipedia.org/]
-AUSTRALIA [
-MEKAH [all muslim nak pergi bhai~~]
-EYGPT
-JORDAN
-TURKEY/SYRIA
-EUROPEAN 
-FRANCE [Paris!!~]
-ENGLAND [LONDON...dari kecil nak pergi london XD]
-SWEDEN
-DENMARK
-MIAMI
-NEW YORK
-BOSTON
-L.A
-CUBA
-HAWAII
-BRAZIL [Rio]
-KENYA
-JAPAN 
-SOUTH KOREA

done!! listing all the places that i wanna go someday...hmm^^ kita semua ny hanya merancang..ALLAH yg menentukan ok??^^ 
so, pack up your things and we are going to all the places that I listed...come on guys!!

*haha...just kidding yo'all!! ^^ haha....i didnt scare u didnt i =_+ ok...fine!
haha..

so, only this what i can share with u guys out there today..!!~
hmm...harap korang pun ada impian yg besar cam aku...kalau ada impian yang ingin ditunaikan, jangan pernah lepaskan impian tu, sebab. . .tanpa kita sangka...impian tu akan membuatkan siapa kita pada hari esok ok?!! ^^
hwaiting!~~ caiyokk!~~ good luck!~~
so, try your best to be the best for tomorrow and the next!~

GOOD LUCK OK!!~

# kalau nak berkongsi apa2, sila komen and DO LEAVE YOUR FOOTSTEP OK!
# if you guys had anything to share with me, do comment and PLEASE LEAVE YOUR FOOTSTEP dear readers all ^^
~SEKIAN~



Newer Post
Older Post