If I Had Wings
Home About Twitter Insta Follow Dash

owner



FootSteps

" Some people would admit themselves as Princess , but me? Hell no! I'M THE QUEEN


Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah. Re-edited by Filzah

mUs!m cuT! dtG L@g!. . . .
Wednesday, 21 November 2012 • 11:08 • 0 comments



hi guys!!! we meet again...haha...in the cyber world... [wow +_+]
ok2...camny jew la nak cita at korang...senang jew...musim cuti ny memang membosankan bagy sya!!! ^____________^ apa yg x nya..pegi mana pun x oo musim cuti ny....bosan gilew rr...bahasa TEENAGER cam kami2 skg ny cakap ialah, "bosan siot / gilew gaban bosan! "...hahahaha ><
sebenarnya masa cuti ny, ada la jugak plan nak pegi bercuti tu...tapi. . .well, hmphhh.....ayh ngn mak eden dua2 kerja maa...susah weyh!! susah... :3 [udah lew eden ny nyo hah anak tunggal yea..]
hok aloh...bosan kowt!!! kadang2 nak update blog pun susah =,= nak tahu sebab pa?? ophkos [of course] la sebab intornet nyo hah >.< huhuhuhu.... :'( internet skg ny udah lombab kelajuannya -_-
hmm...masa cuti ny saya just tulis cerita...hah??? cerita pew?? owh...cerita pasal apa yg mungkin org baca...sebab remaja/budak2 umo cam saya ny...korang mungkin nak baca cerita sal bias korang bercinta ngn korang kew...atapun, hmm..zaman persekolah yg akan menjadikan korang sesorg yg berjaya di masa hadapan..well ^^ haha...semua just ikut my imagination meyhh ^^

haha...bosan2 yg 2 jew boleh hilangkan pun..klu x tulis cita2 cam 2.., eden baca komik^^ haha...nampaknya korang x tahu la ea?? yes2...eden baca komik^^ novel pun.. [tapi novelnya mahal bebenor!! ><]
klu rajin memasak kat rumah ^o^
klu malas sgtlah kan...eden tido jew ^^ or online fb/tweet...
ok lew 2 kan?? hmm..
korang nak tahu x,...broadband eden tu nyo hah, dia buat pasal pulak =_________________=
boleh pulak dia x nak masuk line dalam lappy [laptop]
arhhh!!!!!!!!!!!!! menyakitkan hati kowt...bb [broadband ] dah di terminated camna ntah dari lappy tu >:(
huh...last2 nebbie [netbook] jugak lah digunakan balik^^ haha..sekarang ny..eden tongah cari mp4 eden kat mana ntah >o<
lupa la pulak dah letak kat na...hmmm..harap la jumpa balik...but..i think..takat ny jew la kowt dulu kan^^ well. . .haha ^^
rasanya tuk bulan ny takat ny jew la eden update bloggie eden ny..sebab eden pun malas nak menghadap nebbie lama2 sebab dia ngn bb sama ge_ong =......=

ok...last for me is. . . . . .
  • jgn cederakan diri sendiri
  • jga keselamatan diri masa musim cuti ny
  • dont talk any strangers [den cakap supo mak ngn ayh den jo cakap]
  • jgn buat sesuatu yg bodoh!!


OKAY GUYS!!! THATS ALL FROM ME~~
~SEE YOU GUYS LATER~


0 Comments:

Post a Comment


|