If I Had Wings
Home About Twitter Insta Follow Dash

owner



FootSteps

" Some people would admit themselves as Princess , but me? Hell no! I'M THE QUEEN


Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah. Re-edited by Filzah

missing my besties a lot :'(
Monday, 26 November 2012 • 23:16 • 0 comments



hi korang!!! hi!! hi!! and hi to all my dear blog readers..
hey2, haha...sebenarnya aku tengah missing a lot about my friends...my beloved besties..
teringin nak upload gombo yg aku dah eden habis baik punya kat korang tuk tengok2.., but. . .klu pakai netbook nyeh memey sampe tahong depang [memang sampai tahun depan..kecek kelate skit XD ]
hahaha...
wokieh!! ahahahah...nak cerita kat korang sal betapa rindunya aku dekat all my bestie yg 1 sekolah ngn aku [sekolah menengah maksud aku maa ^^v]
ok2...done talking about me, start talking about my bestie's!! ^^ [ntah betul x apa yg aku tulis tu =_____=]
hmm...first2, aku nak cita sal sorng ny..korang teruskan membaca kk ^.~ [ikut turutan =____________= weird]
*ok2!! [dapat pun upload =,=] ny niena!! haha..
dia ada blog gak..link dekat bawah tu la link blog dia [cam tengah promote jew XD tak salah kan ^.~]
http://gadisdemure.blogspot.com/
 niena comel..^^ the cutest among us!! ^___________________^
haha..bukannya aku nak sorokkan muka dia maa..hoho..
just bagy mysterious skit lew...haha..
dia the oldest among us all, smart ^^ cute+cantik...haha..
nah nak bagy lagi 1 gambo dia..kali ny torang2 den bagy nampak mukew nyo hah!
[kali ny terang2 aku bagy nampak muka dia nye hah!]

*ny gambar aku ngn dia...tengok perbezaan aku ngn dia...ternyata jelas kan XD
haha..dia small jew...aku . . . . . . .hmphh, x sei kato lo [xyah kata la]
haha..aku kan suka mengedit gambo2 camny..
haha..tulis2 ka, semua 2 aku la yg buat...tambahan lagi,warna asli memang buka ny maa..
haha...bab2 bagy edit sampai x taw keasliannya serah jew kat aku yea
~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!~

niena ny comel orgnya...dah 2 lincah...lawak pun ada.,.^^ haha..
korang nak tahu x., aku ceritakan kk...teruskan membaca taw! panjang sang. . .skit ^^
[hihihi, nampak sgt aku nak cover tang sangat 2 kan..p tukar skit pulak 2 XD ]
hmm..camny kk...first2 aku kenal niena ny masa form 1...mula2 aku xtaw camna nak berkawan ngn dia..kami kawan2 cam 2 jew la...hmm..well, dia x talkactive cam aku haha....mula2 aku kawan ngn nana dulu...haha...nak tahu camna??? sebab aku tengok lukisan nana yg dia lukis! ~~
yes2...kami fren dari situ rr..haha...best oo..xsangka plak nana pun suka naruto gak masa 2...
lepas lama2 baru aku boleh la gak bercakap ngn niena...sebenar2nya, for real ny. . .aku ngaku..!
aku memang x rety nak kawan ngn niena..sebab dia senyap+pemalu+sopan+xseganas aku [haha]
terbaik kan?? ^^ dia pun masa 2 xnampak cam rety sgt berkawan ngn aku...tapi kami kawan la..just kami2 xrety nak merapatkan lagi hubungan pershabatan kami 2...pas2, kami kenal2..nana kenalkan aku pada niena, then iffah,ida ngn sri..haha..diorg dari sekolah rendah yg sama..
manakala yg sama sekolah ngn aku pulak, shafiqah ngn anis..haha..so, kami 8 org pun kenal2 la..then kami get along something...muahahaha XD
hmm..nice kan^^
jap2..nak postkan gambo yg aku dah editkan...haha...


*haha...xlawa kan yg aku edit >.< i know!!!~~ haha..
but, gambo yg bawah belah kanan anda yg ramai2 tuu, dalam 3 org yg x terlibat dalam group yg kami tubuhkan masa form 1~~
yg balck and white pic tuu, gambar org yg ditangkap ialah [dari kiri anda] anis dan shafiqah ^__________^
sekarang diorg in the same class...aku kelas lain tahun ny..^^
tahun lepas ngn tahun sebelum ny, aku sma kelas ngn shafiqah..haha...masa form 2, 3 org dari kumuplan kami,iffah dan shafiqah [termasuk aku] masuk kelas sebelah...sian kami..
masa form 2, kami dah x rapat..rengang teramat sgt =,= hmm..
well, kami tahu yg kami ny kelas bawah dari diorg..but..,xyah buatkan kami rasa cam kami bodo dan xselayak korang tuk hang out together..
haha...masa form 2 dulu, aku yg selalu pegi melawat nana,niena,ida,anis ngn sri dekat kelas atas...well, xsalah kan??^___________________^
but, diorg cam x berapa nak layan...i dont care...xkisah la jugak.. [terasa gak kadang2..but xdew sapa nak kisah sal hati aku..so, aku senyapkan jew ^^]
diorg kawan ngn budak2 baru yg masuk kelas diorg rr...haha..sementara kami, berkawan ngn budak2 kelas diorg ngn kelas kami..^^
hey readers! BIAR RAMAI KAWAN, JGN RAMAI LAWAN..
haha...beringatlah sesama kita kk...
hmm...korang nak tahu iffah kata pew kat aku bila aku nak pegi tengok2 niena ngn yg lain??
dia kata, "filzah,xyah p la...depa bukannya amik taw pun psai kita...depa 2 bukannya nak berkawan dah ngn kita...huh, belagak mementang semua dok kelas atas dari kita..ingt depa pandai dah rr..xmau kawan dah ngn kita2 ny sebab kita dok kelas bodo...xyah amik taw pasai depa rr!"
iffah cakap cam 2...well, nak tahu sebab pew? haha..sebab, kadang2 bila kami lalu atau berselisih sebelah diorg pun bukannya diorg sedar pun...tetambah klu ada budak2 baru yg masuk kelas diorg 2...jgn kata kitorg tegur baru diorg nak tegur balik...kadang2 kitorg tegur pun, diorg bukannya dengar...huh..wow kan?? ^^

*ny aku ngn nana^^ shafiqah tangkap gambar ny...kami dalam bas masa ny..masa hari last sekolah ^_________________^
hmm..korang nak tahu x..masa form 2 dulu, pernah oo aku gado besar punya ngn nana...haha..sebab nana salah fahamkan maksud ayt aku 2...hmm..well, masa kami gado 2.. almost,eh!! bukan almost...semua budak kelas dia terus hate aku..haha..funny kan?? but that is the truth...hpmhh, well, i'm a bit tension on whats happening between us pada masa 2 la..hmm
haha..well, nana lansung x nak cakap kowt...even her friends...well, diorg percayakan nana la kan...xkan nak percya cakap aku yg x rapat ngn diorg..hmm..pas2, baru kitorg berbaik balik...aku amat terkilan masa 2....tapi aku xberapa hiraukan semua 2 sebab aku fikirkan persahabatan...hmm, lagipun aku tahu, diorg mesty la xkan kisah sal hati aku kan..so aku rawat luka yg dibuat 2 sendiri...iffah sentiasa ada disamping aku..bagy kata semangat dalam sindiran XD muahahaha..
tapi, ahahah...diorg2 semua x tahu apa yg aku rasakan meyh!! so, shhhhsss!! ^^ jgn kasi tahu taw...
^________________~


*uwhh2!! yg ny pun aku edit maa..haha..masa ny kami dengan ustazah kesayangan kami!!~~
haha...masa gambar ny diambil [oleh aku ^^v] , kami dah habis pmr dah..haha..
ok2, [dari kiri yg depan] niena,khairah,amira, syafiqah abu seman ngn aishah^^
yg pakai tudung biru comel2 tuu pulak, ustazah naseem kami ngn syafiqah a.halim [belah kiri ustazah]
yg belakang pulak [dari kanan ke kiri] nana, dayah ngn sri!! ^^ haha..ny kelas kami jew..kecuali aishah la...dia kelas bawah kelas kami ^^
well, memang memori tercipta maa..

*hoho...again. . .ny gambo yg aku edit lagi ^______________^
haha...masa ny hari last sekolah...kami ada kat kolej MARA kulim..hmm..kami pegi ngn bas...hahaha...siap boleh snap2 lagi kan ^.~v
well, tengo lew sapa fotogeraper dia..hoho..
muahahaha.. [ over dehh aku XD ]
ok2...rasanya korang still xbapa nak kenal diorg2 ny kan??
ok..aku kenalkan sekali lagi...
[dari kanan] niena yg comel,sri,syafiqah a.halim,anis,amira ngn hanis..
owh2!! hanis 2 twinnie niena..^^
aku ngn anis..kami the twinZ ^^
hihi...tapi sekarang aku rasa, aku lansung xkenal siapa dah kawan2 aku...hmm
xsangka aku akan rindukan org yg aku xkenal...org yg kadang2 buat aku sakit hati, benci, menjengkelkan, buat aku tersinggung..huh, xsangka aku rindukan depa =,=
tidak ku sangka~~~

*tapi, kenangan 2 dah aku jadikan semua album^^ muahahaha..
sekadar melihat muka2 yg sentiasa buat aku rasa happy, sedih, marah, lawak...arhh!! semua 2 la..haha..
ada dalam album ny...kenangan dalam setiap gambar akan menjadi memori yg kekal kan?? ^^
aku pun klu terkenang diorg yg siot2 semua ny, mesty akan tergelaklah,maki2 [sebab marah], heran, terasa gak kadang2 diri aku ny cam bodo, sebab kenangan org yg siot cam diorg..tapi, 3 bestari always the best!!~~
aku rasa kelas aku [3bestari] lebih bagus,gempak,masalah,caring sgt dari kelas2 lain >o<
yea! hidup kenangan kita bersama!!

~! rindu korang !~

peringatan semasa musim cuti ny tuk korang semua~!~!~!
  • jgn buat kerja bodoh!
  • dont talk to any strangers
  • tolong mak ngn ayah buat kerja tuu!!
  • jgn asyik melepak sana sini [dah cakap ca cikgu jew >.<]
  • be a good boys and girls!! ^_______________^

  • BYE FOR NOW DEAREST READER~~~
    SEE YAH!~!~!~!~!


    0 Comments:

    Post a Comment


    |