If I Had Wings
Home About Twitter Insta Follow Dash

owner



FootSteps

" Some people would admit themselves as Princess , but me? Hell no! I'M THE QUEEN


Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah. Re-edited by Filzah

all about diamond ^^ (my friend just like a diamond for me)
Friday, 6 April 2012 • 09:43 • 0 comments



hye all ^^ hari nyeh,filzah (me) nak citew sal diamonds ^^ i like diamonds >w< every woman like diamonds <3 sapew yg x suka diamonds hah?! u tell me now!!

haha ^.^ even mans like diamonds kk..
hmm..ok2..
diamonds,jewellery,gemstone,crystal. . .
.
.
.
.
arhh!!
sumew 2 la...asalkan benda tu mahal n berharga...
dah la 2 berharga sumew,susah plak nak dapatkan..bukannya boleh jumpa tepi jalan pun..haha >o<
klu boleh jumpa tepi jalan,semua org kaya raya lew jawabnye!! ^o^

ok,ny salah satu ''diamonds'' that i found ^^ beauty sangat2 kan3 >w<




ok...ny pun batu pertama yg berharga ''sangat''!!




comel x??small jex..tapi bernilai ''bagai nak rak''!!




hahax ^.^ cute kan3....cantik sesangat kan...nampak jex cam nyeh...tapi..,bernilai KOWT!!o.o




ok sesikit dah la kan kita citew2 sal diamonds 2 la...diamonds ny la...

ok!! now...apa kata filzah (me) citew kat korang2 sumew sal my friends in school..
sekarang  filzah (me) still in middle school...im 15 kowt...(daaaa.. =.=)
well..,dulu ..
when i was in form 1..masa 2...kan budak baru masuk sekolah menengah,
so bodo2 lagi la...budak skema la katakan ^^ (hahax..x leh blah oo)
masa 2,kawan filzah cuma anis farhana N shafiqah
hmm..yela...diaorg jex la...sebab kami dari satu sekolah masa sekolah rendah dulu ^^
haha >w<

lepas 2, baru la kami kenal NANA, IPPAH, NINA, IDA, SRI
haha...^^ masa 2 sonok sangat dapat kenal diaorg...
kami pun buat la group...
nama group kami pun GOMG
hahax...^o^ mesti korang x faham kan apa 2 GOMG 2 apa kan3 >.<
GOMG 2 ialah, girls on my generation..haha ^^
pelik kan...?
nama 2 filzah (me) yg fikirkan...ngn anis...tapi,anis tolong cakap ok kew x jex ^^

kami kawan baik sangat2...macam terlekat jex...hahax
arh...x nak citew panjang2..
sekarang filzah (me) nak citew sal kawan2..
mula2 nak start dengan NINA dulu..^^

masa form 1 2,filzah (me) x bapa rapat dengan nina...cakap 2 cakap la...but x rapat pun...OMG!! kerat jari pun belum tentu nak cakap ngn nina ^^
haha..^^ nina rapat dengan nana n ippah jex..^^ dalam kumpulan kami,dia la paling tua..^^
dia lahir 16.4.1997
dia kecil molek jex...comel jex...tapi sensitif skit..manja2 pun ada...dia x banyak cakap...dia menurut jex banyak...^^(hihi...jgn marah ea.. >w<)
dia macam batu pertama ROSE QUARTZ
sebab perwatakkan dia la filzah (me) kata dia macam rose quartz




0 Comments:

Post a Comment


|